El equipo de Accialt posa en el backstage en una foto antigua en blanco y negro

ACCIALT som empresa pionera en vols escènics a Espanya amb més de vint anys d'experiència. La nostra missió principal és poder fer realitat aquelles accions o efectes que ens demanen els nostres clients, prioritzant davant de tot la seguretat. El nostre compromís és total i per igual en tot projecte ja sigui una companyia professional o amateur, producció gran o petita.

La innovació, creativitat i originalitat formen part del nostre ADN. Som uns apassionats de les tècniques teatrals que s’han anat desenvolupant amb els anys i han permès realitzar escenes que han perdurat al llarg de la història.

Seguretat, innovació, professionalitat, creativitat i originalitat: els nostres valors es basen en el respecte cap a la diversitat de les persones, bé sigui de pensament, de gènere, sexe o religió. Hem treballat arreu del món compartint la nostra manera de fer i d'entendre la vida amb respecte, sempre aprenent d’altres cultures.

Un factor molt important per l’èxit del nostre treball és la comoditat i tranquil·litat de l'intèrpret. Per què això és essencial que hi hagi una comunicació que generi confiança i seguretat.

Sobre Accialt

Accialt és una empresa familiar que s’ha anat reinventant al llarg dels anys al voltant dels treballs verticals la seguretat en alçada i el rigging per espectacles. L'Àngel i en Josep Maria Pruna son uns apassionats de la seva feina. El fer possible la levitació de persones i crear il·lusions que perduren al llarg del temps. L’any 1999 van fundar l’empresa Accialt BCN SL per dedicarse a navegar rumb al seu somni, muntar sistemes per fer volar persones. La seva formació sempre ha estat una prioritat. S'han format i titulat amb Rigging i Seguretat en altura a IRATA (International Rope Access Trade Association) al Regne Unit. També, col·laboren amb AERISC (Associació Europea per a la recerca, innovació i la seguretat del circ)..

A partir de l’any 2008, la seva inquietud per el que veuen que ve de l'altre costat de l'Atlàntic els porta als EEUU on de la ma de l’empresa nord americana VERTIGO de Chicago, aprenen i treballen  amb els sistemes més innovadors, actualment  mantenen una estreta col·laboració professional i de formació continuada. A partir d'aquest moment l'empresa ACCIALT Flying Effects passa a ser la única empresa de l'Estat espanyol especialitzada exclusivament en els vols escènics de persones.

El equipo técnico de Accialt ultima el set up de una acción de vuelo